+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered Member
    Location
    Hollister, CA, United States
    Member No: 181044 92BMW525i is an unknown quantity at this point 92BMW525i's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    0


    Yes | No

    Crank Sensor

    What are the signs of the crank sensor not working properly?


  2. #2
    Registered Member
    Location
    , ,
    Member No: 151250 Erolc is an unknown quantity at this point Erolc's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    106
    Rep Power
    0


    Yes | No

    Chugging, under-accelerating

    I had these symptons on mine a while back. The problem wasn't the crank sensor but the mechanic checked that first given the chugging and lack of acceleration. He called what he suspected the crank position sensor, I guess it's the same thing.

    Erolc1993 520i

  3. #3
    Registered Member
    Location
    , ,
    Member No: 182140 kenmac is an unknown quantity at this point kenmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    0


    Yes | No

    Re: Chugging, under-accelerating

    So please help us out of the suspense.......what WAS wrong with your car? Mine is doing the same thing and I cannot get to grips with it.

+ Reply to Thread


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
1e2 Forum