+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered Member
    Location
    Kearney, NE, United States
    Member No: 137158 flatlander74 is an unknown quantity at this point flatlander74's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    15
    Rep Power
    0


    Yes | No

    Gremlins have infected my Z3

    This is going to sound a little strange several events most likely unrelated combined at or near the same time to cause probelms for my car. The most
    current pressing issue. I tried to start the car today power to the instrument panel dome light etc. Battery indicates a good charge but absolutly no
    response from the starter when the key is turned. The car was just out of the shop for front strut replacement. It ran fine to the house parked it then
    today will not start. The next gremlin someone egged the car while it was in the driveway. ? Does anyone have a suggestions on where to start looking
    for the starting problem. Is it possible that something got disconnected or damaged while the strut repair was done? The nearest dealer/ shop is 45 miles
    away could really use some idea's. Thank You guy's and gal's in advance for your suggestions.
    Reply With Quote Reply With Quote 71.8.225.242


  2. #2
    Registered Member
    Location
    Rio Rancho, NM, United States
    Member No: 137549 Marty505 is on a distinguished road Marty505's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    589
    Rep Power
    13


    Yes | No
    Manual or automatic? Sounds like an interlock issue. If it's an automatic I'd check the range selector switch which also acts as the neutral safety switch. If it's a manual I'd start with the starter immobilization switch near the top left side of the clutch pedal (there's also a switch on the right side of the pedal, it deactivates the cruise control).
    Reply With Quote Reply With Quote 184.155.197.245

+ Reply to Thread


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Gremlins have attacked my radio!!! ;-)
    By tifts in forum BMW 5 Series Forum (E39)
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2007, 11:48 AM
  2. does my Z3 have an amp?
    By cs in forum BMW Z3 Roadster Forum & M Roadster Forum (E36, E37)
    Replies: 1
    Last Post: 09-10-2004, 01:04 PM
  3. Does my Z3 have a microfilter?
    By innosoft in forum BMW Z3 Roadster Forum & M Roadster Forum (E36, E37)
    Replies: 4
    Last Post: 05-07-2003, 09:42 PM
  4. Goodbye to all - I have sold my Z3 (sad day)
    By jpdp66 in forum BMW Z3 Roadster Forum & M Roadster Forum (E36, E37)
    Replies: 8
    Last Post: 02-04-2003, 05:47 PM
  5. I have decided to mod out my Z3.....
    By Max in forum BMW Z3 Roadster Forum & M Roadster Forum (E36, E37)
    Replies: 12
    Last Post: 02-25-2000, 11:51 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
1e2 Forum