+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Kevin Sparks
    Guest
    Location
    , ,
    Member No: Kevin Sparks's Avatar


    Yes | No

    DME Problem Solved...I Think

    Guys,

    Per my several notes regarding limp home mode and suspected failed DME.... Today I received a new, used DME purchased through car-parts.com. I had also sent the Conforti chip back to Turner for a diagnostic check to make sure it was OK.

    The chip checked out OK so I installed it and the new DME tonight and voila, smooth running V12!

    I'll reserve some hoopla for when I've had a chance to really drive over bumpy roads, etc. but for now, I think I've got the problem licked.

    Finally, the new, used DME (actually labeled MOTRONIC) came with a DINAN chip. It's Model D900-5033. I only have the one, but if anyone needs it for a spare to match their set, let me know and I'll send it.

    Regards,

    Kevin


  2. #2
    Registered Member
    Location
    , ,
    Member No: 132871 mrraj is an unknown quantity at this point mrraj's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    53
    Rep Power
    0


    Yes | No

    Re: DME Problem Solved...I Think

    I know your post is ancient, but do you still have the D900-5033? I have one and am seeking a mate...Raj
    93 850 6-spd

  3. #3
    Reply With Quote Reply With Quote 98.254.74.11

+ Reply to Thread


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
1e2 Forum